25 april 2022

Campagne #sportvooriedereen

Sportfonds Smallingerland en Sportbedrijf Drachten hebben als doel om het voor iedereen mogelijk te maken om te kunnen sporten en bewegen. Dat sport meer is dan alleen een fysieke inspanning kun je horen en zien in het verhaal van Leeroy. Leeroy vertelt hoe hij via een financiële bijdrage van het Sportfonds Smallingerland en de hulp van Sportbedrijf Drachten in staat is om zichzelf te zijn binnen een sportvereniging en met plezier te kunnen sporten. Om nog meer inwoners te kunnen laten sporten lanceert Sportbedrijf Drachten de campagne #sportvooriedereen. In deze campagne gaat Sportbedrijf Drachten de bijzondere sportverhalen vertellen van de inwoners van Smallingerland met als doel #sportvooriedereen.

Deze video is de eerste video in de campagne #sportvooriedereen. De komende jaren zal de campagne verder uitgerold worden door middel van video’s, verhalen en activiteiten. Hiermee willen we laten zien dat het voor iedereen in Smallingerland mogelijk is om te sporten en bewegen. Samen met Sportfonds Smallingerland zet Sportbedrijf Drachten de eerste stap naar #sportvooriedereen.

Wil jij sporten maar weet je niet wat en waar of heb je financiële hulp nodig? Wij helpen je graag verder via www.sportbedrijfdrachten.nl/sportvooriedereen